Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının suhuletle açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak adida zemin düz illere ihtimam vermekteyiz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının sınırlı bir şule dayanımı süresine ehil olması veya yangın sırasında yaman geçişini engellemesi üzere standartlara akla yatkın olmaları gerekmektedir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı karınin az çok fiillevsel şekilde görev yapmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate düzenınması müstelzim bir vesair faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık gerektiren bir fiillemdir ve çoğunlukla meraklı bir takım tarafından gerçekleştirilir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rafine malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması gereken ve yangına dayanıklı olması çok daha vacip olmayan bir dış bapdır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page